Καλέστε μας: +30 210 34 53 080

Web Services

Web site

Υψηλή αισθητική, προγραμματισμός, βάσεις δεδομένων και πρωτοποριακά e-marketing tools. Επινοήστε μαζί μας τα δικά σας tools, κάνοντας το επικοινωνιακό σας πακέτο ακαταμάχητο! Σχεδιάστε το site της επιχείρησής σας με τεχνολογίες αιχμής εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Αναδιαμορφώστε αυτόνομα το site σας, ανά πάσα στιγμή, όπως εσείς επιθυμείτε.

Εταιρικό portal

Το... portal των ονείρων σας γίνεται τώρα πραγματικότητα: chat, forums, e-mails, ζώδια, guides, παιχνίδια, ψηφοφορίες, και πολλά άλλα...

E-shop

Αξιοποιήστε τις απεριόριστες δυνατότητες των e-πωλήσεων που προσφέρουν οι πλατφόρμες e-shops τελευταίας γενιάς της reality. Ευχρηστία, ευελιξία, αυτονομία χρήσης και ανανέωσης, απόλυτη ασφάλεια.

3d virtual reality

Πλοήγηση σε multiple-matrix environments, ανεξάντλητα options επικοινωνίας και προβολής, κύρος και απαράμιλλη αισθητική, που μεταφράζονται σε αναβαθμισμένο εταιρικό image και υψηλή απόδοση.

Web hosting

Υπερευέλικτα πακέτα φιλοξενίας μέσω web-server που στεγάζεται κάτω από την αξιοπιστία και την ασφάλεια της κορυφαίων διεθvών servers.

Εξομοίωση εκπαίδευσης πωλητών ή μεταπωλητών

Σε ένα περιβάλλον έντονου ανταγωνισμού και οικονομικής αβεβαιότητας, η σωστή εκπαίδευση στον τομέα των πωλήσεων είναι από τα σημαντικότερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μιας επιχείρησης. Η reality, αξιοποιώντας την πείρα της στη μελέτη της αγοράς, προτείνει ένα έξυπνο πακέτο υπηρεσιών για την αποτελεσματική εκπαίδευση του προσωπικού σας, που υπόσχεται να απογειώσει τις δυνατότητες του τμήματος πωλήσεών της εταιρείας σας.