Καλέστε μας: +30 210 34 53 080

Smart phone apps

Mobile smart phone, application, iphone, android, tablet, pc, iPad

Με γνώμονα την εξέλιξη της τεχνολογίας και την αύξηση των καταναλωτών όλο και περισσότερο να τείνουν προς τα mobile application (smart phone - έξυπνα τηλέφωνα), εφαρμογές κινητά τηλέφωνα, iphone και έξυπνες συσκευές, tablet, pc και iPad.. Προτείνουμε την iphone application στην καινοτόμο πλατφόρμα της apple, χαρακτηριστικά της οποίας είναι τα εξής:

Ο χρήστης να μπορεί να περιηγηθεί με εναλλαγές κειμένου και 40 περίπου φωτογραφιών με τη μορφή της συρόμενης παρουσίασης δεδομένων (move scroll) όπου στο κείμενο θα έχει τη δυνατότητα εμβόλιμων συνδέσεων, δηλαδή μέσα στο κείμενο link πχ σε κάποια url.

Xcode app store

Προγραμματισμός στη γλώσσα της apple. Κωδικοποιημένη εφαρμογή του app store xcode για την αναζήτηση του site σας στο app store της apple. Κώδικας φτιαγμένος που τοποθετείται προσαρμοστικά στην ιστοσελίδα σας ώστε οι συσκευές να καταλαβαίνουν έξυπνα την ύπαρξη του ιστολογίου σας.

Άμεση πρόσβαση από συσκευές iphone και iPad μπαίνοντας στο παγκόσμιο ιστό των iphone των έξυπνων συσκευών. Μπορούμε να τροποποιήσουμε εναλλακτικά κάθε φορά (για διαφημιστικούς λόγους) το κεντρικό τίτλο του site έτσι ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε ανά πάσα στιγμή διαφορετικά πράγματα στο app store.

Ανοιχτή αρχιτεκτονική

Ανοιχτή αρχιτεκτονική δράσεων και αμφιδρόμων εφαρμογών για το μέλλον πχ διαγωνισμών και παιχνιδιών με γνώμονα τη συνεχή ενημέρωση του χρήστη iphone και iPad.

Certificated apple app store client

Αξιοπιστία και κύρος για την επισκεψιμότητα του site πιστοποιώντας ακόμη και στους πιο απαιτητικούς χρήστες την ασφαλή περιήγηση του site.