Ραδιοφωνικό spot

Φτιάξτε το ραδιοφωνικό σας spot με απόλυτη ψηφιακή ποιότητα και άρτια ηχητική δομή, επιλέγοντας, μέσα από το μεγαλύτερο δειγματολόγιο εκφωνητών (μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι πιο αναγνωρίσιμες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές φωνές), το στυλ και το ηχόχρωμα που σας ταιριάζει.

Διαφημιστικό cd-audio

Διαμορφώστε τη δική σας επαγγελματική παρουσίαση συνδυάζοντας εκπληκτικά μουσικά tracks με μια συλλογή –με το τύπωμα της επιλογής σας.

Μουσικό jingle για την επιχείρηση ή το προϊόν σας

Η reality αναλαμβάνει το ηχητικό ντύσιμο του μηνύματός σας με πρωτότυπες μουσικές δημιουργίες υψηλής αισθητικής, από τους κορυφαίους συνθέτες του χώρου, που αποτελούν μέλη του δυναμικού μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ήδη υπάρχοντα μουσικά/ηχητικά θέματα και sound galleries.

Ηχογραφημένο μενού για το τηλεφωνικό σας κέντρο

Διαμορφώστε το μενού που σας ταιριάζει για το τηλεφωνικό σας κέντρο. Αξιοποιήστε την αναμονή για να διαφημιστείτε, να ευχηθείτε, να ενημερώσετε...

Ηχογραφημένο manual για το προϊόν σας.

Η reality διαθέτει μια από τις πλουσιότερες συλλογές από sound effects, samples κ.λπ., και συνεργάζεται με δεκάδες έμπειρους εκφωνητές, καλύπτοντας οποιεσδήποτε ανάγκες εκφώνησης.

Ήχος και εκφώνηση για την ιστοσελίδα σας

Η reality αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες της τεχνολογίας για να «επενδύσει» την ιστοσελίδα σας με τη μουσική και την εκφώνηση που επιθυμείτε. Καταργούνται έτσι οι βαρετοί χρόνοι αναμονής για τον χρήστη και η επικοινωνία σας γίνεται πολύ πιο αποδοτική.

Μουσική και μοντάζ θεατρικών, χορευτικών και άλλων παραστάσεων

Είστε χορογράφοι, σκηνοθέτες, είστε υπεύθυνοι για το στήσιμο μιας παράστασης; Η reality αναλαμβάνει να συνθέσει και να ηχογραφήσει τη μουσική της παράστασης (από κλασική μουσική μέχρι ρεμπέτικα, κι από περσικό radif μέχρι electronica). Αναλαμβάνουμε επίσης οποιοδήποτε είδος μουσικής επιμέλειας, ηχητική επένδυση, special effects και οτιδήποτε αφορά τον ήχο μιας παράστασης.