Δημιουργία τηλεοπτικού spot

Η reality δίνει λύσεις που καλύπτουν οποιονδήποτε συνδυασμό δημιουργικών απαιτήσεων, τεχνικών προδιαγραφών και προϋπολογισμού. Συσχετισμός 3d animation με γυρίσματα (λήψη υψηλής ευκρίνειας), εξελιγμένες επικοινωνιακές τεχνικές, υψηλή απόδοση.

Video παραγωγές παρουσίασης, όπου μπορούν να περιλαμβάνουν εισαγωγικό σποτ με το λογότυπο της επιχείρησής σας και τις σύγχρονες υπηρεσίες της. Ακολουθίες γραφικών, κειμένων, φωτογραφιών, video λήψεων και δημιουργικών effect θα πλαισιώνουν το video.

Δυνατότητα λήψεων με ψηφιακά μέσα υψηλής ευκρίνειας, με χρήση τον φυσικό φωτισμό και φωτιστικά μέσα. Πλήρης κάλυψη των χώρων, υλικοτεχνικού εξοπλισμού, κλπ.

Ο τρόπος παρουσίασης μας δίνει την δυνατότητα να αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιχείρησή σας καθώς και τις υπηρεσίες σας.

Υποστήριξη θεατρικών και καλλιτεχνικών παραστάσεων

Στον κόσμο της τέχνης, η reality προτείνει την επικοινωνιακή προβολή της καλλιτεχνικής δημιουργίας μέσα από τις νέες τεχνολογίες, που καθιστούν το μήνυμα ισχυρότερο, περισσότερο καίριο αλλά και οικονομικότερο.

Virtual σκηνικά

Η reality εξελίσσει ολοκληρωμένες λύσεις μικτών ή απολύτως ψηφιοποιημένων υλοποιήσεων σκηνικού περιβάλλοντος, που κυριολεκτικά μαγεύουν τον απαιτητικό θεατή, χωρίς να εκτοξεύουν το κόστος ή την τεχνική πολυπλοκότητα. Οι υλοποιήσεις αυτές δίνουν τη δυνατότητα άμεσης ή έμμεσης ανάδειξης των χορηγών σας.

Προβολή σε monitor εμπορικών-εκθεσιακών χώρων (projectoring) και καταστημάτων (in-store promotion)

Τραβήξτε την προσοχή των υποψήφιων αγοραστών σας μέσα από τις δικές σας οθόνες. Αναδείξτε την επιχείρησή σας, παρουσιάστε τα προϊόντα σας στην έκθεση ή στα καταστήματα σας και ικανοποιήστε τους χορηγούς σας χρησιμοποιώντας έξυπνα μηνύματα και 3d ψηφιακά περιβάλλοντα που εντυπωσιάζουν.

Τρισδιάστατη φωτογραφία

Εμπλουτίστε το έντυπο, την αφίσα ή την ιστοσελίδα σας με τρισδιάστατες φωτογραφίες, αναπαραστάσεις, γραφήματα κ.λπ. Δημιουργήστε την εντύπωση που επιθυμείτε χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό στην υλοποίηση της ιδέας σας.

"Ψηφιακή Μασκότ" - cartoon+character animation

Επινοήστε τη μασκότ που θα θέλατε να συμβολίζει το προϊόν σας και να παρουσιάζει το μήνυμά σας: ένα cartoon, ένα τρισδιάστατο σκίτσο, ένα αυτοκίνητο... Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και εμπιστευτείτε τα υπόλοιπα στη reality. Θα το <<ζωντανέψουμε>> για εσάς πάνω στο σενάριο που επιθυμείτε.

3d cad cam προσχεδιασμός του καταστήματος η του κτιρίου σας

Ετοιμάζετε το καινούργιο σας κτίριο; Αναβαθμίζετε ή τροποποιείτε τον χώρο σας; Παρουσιάστε το τελικό αποτέλεσμα σε πελάτες ή χορηγούς με τρόπο που αναδεικνύει και εντυπωσιάζει: ρεαλιστική πλοήγηση στον χώρο, στάδια κατασκευής, επιλογές υλικών ή σχημάτων, έπιπλα, φωτισμοί, διακοσμητικές παρεμβάσεις... Σταθμίστε με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά του χώρου σας και πραγματοποιήστε τις αλλαγές που επιθυμείτε ψηφιακά, αποφεύγοντας το ρίσκο (και το κόστος) των μεταβολών κατά τη φάση της κατασκευής.

3d προσχεδιασμός του προϊόντος σας

Δημιουργήστε το προϊόν... των ονείρων σας (έπιπλο, συσκευασία, φιάλη, πακέτο κ.λπ.) σε τρισδιάστατη μορφή, ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του σχεδιασμού του. Δίνοντας έπειτα τις συντεταγμένες του σε cnc, το καλούπι σας είναι έτοιμο στη στιγμή.

Δημιουργία τηλε-εγχειριδίου για το προϊόν σας.

Η reality αναλαμβάνει την πλήρη οργάνωση και υλοποίηση animated manuals με κλασικά γυρίσματα, ψηφιακό animation ή συνδυασμό τους. Ηχητική κάλυψη υψηλών προδιαγραφών, με δυνατότητα εκφώνησης ή παρουσίασης.