Προσαρμοσμένη ανάπτυξη

Προσωπική / επαγγελματική ιστοσελίδα; Ηλεκτρονικό εμπόριο; B2B Ηλεκτρονικό Εμπόριο; Διαδικτυακή εφαρμογή (web application); Θα το σχεδιάσουμε και θα το αναπτύξουμε κατά παραγγελία για εσάς. Έχετε κάποια ιδέα; Ας την σχεδιάσουμε μαζί. Χρειάζεστε λύσεις; Θα αναλύσουμε τις ανάγκες σας και θα παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για εσάς και την επιχείρησή σας.

Μοντέρνο Responsive Design

Η εικόνα της ιστοσελίδας σας αντιπροσωπεύει την εικόνα της επιχείρησής σας. Δημιουργούμε μοντέρνα σχέδια που εναρμονίζονται με το brand σας. Δεν έχετε brand; Θα σας βοηθήσουμε να ορίσετε το δικό σας λογότυπο και στυλ. Τα σχέδιά μας είναι πάντα responsive για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη σε οποιαδήποτε συσκευή.

E-Commerce / Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας και εκατοντάδες μοναδικούς πελάτες το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μια από τις ειδικότητες μας. Δημιουργούμε ιστοσελίδες και εφαρμογές που καλύπτουν οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα (B2C, B2B, B2B2C). Η ομάδα μας ειδικεύεται στην παροχή εξατομικευμένων λύσεων για τις μοναδικές επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Σύνδεση / ενσωμάτωση υπηρεσιών

Οι ιστοσελίδες και οι διαδικτυακές εφαρμογές συχνά χρειάζεται να ενσωματωθούν με διάφορες εξωτερικές υπηρεσίες. Τέτοιες υπηρεσίες όπως πύλες πληρωμών, συστήματα ERP/CRM, υπηρεσίες μάρκετινγκ / στατιστικών στοιχείων και πάροχοι δεδομένων κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και μας βοηθούν να πετύχουμε τους επιχειρηματικούς μας στόχους. Η τεχνογνωσία μας, μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να εφαρμόσουμε την ιδανική προσαρμοσμένη λύση ενσωμάτωσης για τις ανάγκες σας με στόχο την απρόσκοπτη και πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία της εφαρμογής σας.